Kas ir reversās osmozes ūdens filtrēšanas tehnoloģija?

Reversās osmozes (RO) ūdens ir ūdens, kas attīrīts, izmantojot specializētu filtrācijas procesu. Šajā procesā ūdens tiek izspiests caur daļēji caurlaidīgu membrānu, kas paredzēta piesārņotāju bloķēšanai, ļaujot cauri izplūst tikai tīra ūdens molekulām. Rezultātā ir svaigs, tīras garšas ūdens, kas nesatur lielāko daļu krāna vai akas ūdenī esošo piemaisījumu.

Ko noņem reversā osmoze?

Reversā osmoze ir viena no visefektīvākajām pieejamajām filtrēšanas metodēm. Tā var noņemt līdz pat 99% izplatītāko piesārņotāju, tostarp:

Izšķīdušus sāļus un minerālvielas (nātrijs, kalcijs, magnijs)

Smagos metālus (svins, arsēns, dzīvsudrabs), hloru un hloramīnu

Fluorīdus

Nitrātus un sulfātus

Organiskie savienojumus, pesticīdus un herbicīdus

Mikroorganismus, piemēram, noteiktas baktērijas un vienšūņus - Cryptosporidium, Giardia, E.Coli u.c.

Tas padara RO ūdeni par lielisku izvēli dzeršanai, ēdiena gatavošanai un pat ierīču aizsardzībai pret kaļķakmens uzkrāšanos būtiski paildzinot ierīces darbības laiku.

Reversās osmozes papildu priekšrocības

Papildus tīrībai, reversās osmozes ūdens piedāvā papildu priekšrocības Jūsu mājām un dzīvesveidam:

Uzlabota garša un smarža: Noņemot hloru, ķīmiskās vielas un citus piemaisījumus, ūdens garšo ievērojami svaigāk un labāk.

Uzlabo dzērienu un ēdienu garšu: kafija, tēja, zupas un mērces garšo bagātīgāk, ja tās tiek gatavotas ar attīrītu ūdeni.

Videi draudzīga izvēle: Uzstādot RO sistēmu, jūs samazināt nepieciešamību pēc pudelēs pildīta ūdens un līdz ar to arī plastmasas atkritumu daudzumu.

Mierīgs prāts: Apziņa, ka Jūsu ģimene dzer augstas kvalitātes ūdeni, sniedz ikdienas pārliecību par Jūsu veselību un drošību.